ZunanjeOgraje.com

INOX OGRAJE

Zunanje inox ograje nimajo samo vloge varovanja in zaščite, ampak s svojo strukturo in izvedbo zaključujejo in lepšajo naš dom. Izdelane so iz inoxa (nerjavečega) jekla. Površina ograje je polirana, brušena ali peskana. Inox ograja je varjena s poliranimi vari. Površina ograje je polirana, brušena ali peskana. Inox ograja je varjena s poliranimi vari. Pri prebojnih inox ograjah uporabljamo lasersko tehnologijo (to so inox ograje, pri katerih vertikalne cevi potekajo skozi pokončne inox stebre).

Inox okrogli ali/in štirikotni cevni profili so sestavni deli naših zunanjih ograj ki jih kombiniramo po željah kupcev z lesom, steklom, pleksi steklom itd. , vse po željah kupcev.

Kot polnilo zunanjih ograj lahko uporabimo les, steklo, inox pletenice, plošče iz umetne mase in polne ali perforirane pločevine. Vse naše ograje ustrezajo vsem zakonsko določenim predpisih in tako zagotavljajo kupcev vrhunske proizvode.

Za sidranje ograj prav tako uporabljamo izključno inox material (pritrdilne plošče, navojne palice, podložke in matice) in razne dvokomponentne mase s katerimi lahko pritrjujemo v skoraj vsako podlago.

Inox balkonske ograje s steklom

Inox balkonske ograje s steklom

Steklene ograje so elegantna rešitev za zaščito, zato z njimi pogosto opremljamo stopnišča, galerije in balkone. Pri omejevanju zunanjih površin in zaščiti so priljubljene predvsem zato, ker nudijo varnost, a ne omejujejo pogleda.

Preveri več

Inox ograje cena

Inox ograje cena

Kakšna je cena inox ograje? Ko je govora o cenah jeklenih ograj se je v prvotno potrebno razjasniti o kakšnem jeklu je govora.

Preveri več

Inox ograje s steklom

Inox ograje s steklom

Inox ograja kombinirana s steklom je moderna in varna. Steklo, ki ga uporabljamo je kaljeno in po potrebi tudi lepljeno. Steklo je lahko prozorno ali jedkano. Pritrjevanj stekla na ogrodje iz inox materiala je več vrst in oblik.

Preveri več

Kvalitetne steklene ograje

Kvalitetne steklene ograje

Kvalitetne steklene ograje v sodobni arhitekturi in oblikovanju so priljubljena izbira, že skoraj zapoved.

Preveri več

Zakaj inox ograja?

Zakaj inox ograja?

Zunanje inox ograje nimajo samo vloge varovanja in zaščite, ampak s svojo strukturo in izvedbo zaključujejo in lepšajo naš dom.<br>Izdelane so iz inoxa (nerjavečega) jekla. Površina ograje je polirana, brušena ali peskana. Inox ograja je varjena s poliranimi vari.

Preveri več

INOX BALKONSKE OGRAJE

INOX BALKONSKE OGRAJE

Ali se zanimate za izdelavo balkonskih inox ograj? Bi radi imeli kakovostno izdelano balkonsko inox ograjo? Skrbi so odveč, saj je pri nas izdelava inox ograj hitra ter ugodna. Imate željo po več, ne le po balkonskih inox ograjah? Izdelali vam bomo še zunanje in notranje inox ograje, rešetke, inox zunanja vrata in še več. Najpomembnejše vrednote pri mojem delu so hitrost, kakovostni izdelek ter odlična cena. Za več informacij o mojem delu me kontaktirajte.

Preveri več

POCENI INOX OGRAJE

POCENI INOX OGRAJE

Ali se zanimate za poceni inox ograje? Bi radi imeli kakovostno izdelano inox ograjo? Skrbi so odveč, saj je pri nas izdelava inox ograj hitra ter ugodna. Imate željo po več, ne le po notranjih in zunanjih inox ograjah? Izdelali vam bomo še rešetke, inox zunanja vrata in še več. Najpomembnejše vrednote pri mojem delu so hitrost, kakovostni izdelek ter odlična cena. Za več informacij o mojem delu me kontaktirajte.

Preveri več

BALKONSKE INOX OGRAJE IZ VISOKOKAKOVOSTNEGA NERJAVEČEGA JEKLA

BALKONSKE INOX OGRAJE IZ VISOKOKAKOVOSTNEGA NERJAVEČEGA JEKLA

Zunanje inox ograje so izdelane iz visokokakovostnega nerjavečega jekla, ki je odporno proti koroziji, ki jo lahko povzročijo neugodne vremenske razmere. Jeklo inox je odlična kombinacija videza, obstojnosti, vzdrževanja in nadgrajevanja že obstoječih, tako novejših kakor tudi starejših, struktur. Zaradi izjemne trdnostni in obstojnosti bodo vaše balkonske inox ograje vedno videti moderne, kot nove. Izredno lepega videza so tudi stopniščne inox ograje, še posebej v kombinaciji z lesom. Inox balkonske ograje so tako odlična izbira za tiste, ki si želite minimalistični stil združiti z eleganco in modernim videzom.

Preveri več

BALKONSKE STEKLENE OGRAJE

BALKONSKE STEKLENE OGRAJE

Steklene ograje so v sodobni arhitekturi vsakodneven pojav. Ker je steklo odličen material za kombiniranje in se ujema tako z lesom kot z železom ali kamnom, ga velikokrat v urbanizmu uporabimo tako za dekoracijo objektov, kot za zelo funkcionalne dele kot so ograje na balkonih, terasah ali stopniščih (tako notranjih kot zunanjih). Steklene ograje so tako eleganten element vsake hiše, poslovnega prostora ali galerijam in njim podobnim objektom. Ker steklo dopušča svetlobi prehod, steklene ograje dopolnjujejo vsak objekt z minimalističnim designom in lahkotnejšim videzom.

Preveri več

Kontakt

Kontakt

Kontaktirate nas lahko preko spletnega obrazca.

ZunanjeOgraje.com

Montaža inox ograj INOX-es s.p.

Brecljevo 16A, Šmarje pri Jelšah

Facebook

SPLETNO MESTO

Piškotki

O nas

Kontakt

POVEZAVE

Domača stran

Blog

Galerija

KONTAKT

inoxes.ograje@gmail.com

031 671 367

Copyright 2021 @ zunanjeograje.com